09 april 2010

Det blir inte vackrare än såhär

Mitt ibland de fyra blogguppslag som rasslar runt i min skalle dyker plötsligt den här ovärderliga skatten upp. Eftersom jag knappast lär kunna fabricera något mer läsvärt än denna trettonsidiga pärla såhär fem i tolv före TEC, får ni hålla till godo med denna länk: Scott Jurek i Runners World, US-utgåvan
Vårda den ömt. Scott Jurek är... ja alltså dyrkan ligger inte för mig, men en så genuint vacker själ bor djupt i den del av mitt ultraesse som kallas hjärta. Scott finns med mig i varenda steg jag tar.

8 kommentarer:

Mikael Björk sa...

Tack för lästipset. Kör hårt på loppet. Eller lugnt? Njut!

Kalle sa...

Lycka till i Täbyskogarna!!!

jumper sa...

Tretton sidor ultralöpning... på engelska! Hjälp!

Anonym sa...

Lägger länken till läslistan! Tack för tipset!

Ingmarie sa...

Har orginalet! Tidningen alltså. Sög i mig varje ord! Har även en bunt med bl.a "Trailrunner" och "Running Times". Mjumma!

christers sa...

Samtidigt som Scott är en väldigt fascinerande person så är jag tveksam till artikeln. I.o.m. orden "...myth-shrouded, hallucinogen-gobbling "Running People" tribe of Indians called the Tarahumara." så undrar man ju genast: vad mer är fel i denna artikel?

Hur i h-e kan man skriva en sån mening?

gullfot sa...

Haha, jag försökte få min karl att köpa ett ex av pappersutgåvan åt mig i USA, men han hittade ingen. Jag fick en iPad istället, så jag är glad :)

Christer du har alldeles rätt, visst är det typisk sensationsjournalistik och kanske är det därför som sådana formuleringar (eller ens sakdetaljer i artikeln) går mig blint förbi. Man kanske är naiv som höjer en trettonsidig artikel till skyarna bara för att det handlar om en människa man tycker om :)

Anonym sa...

Bra länk om en intressant person.