12 mars 2010

I now walk // into the wild

Mary är antagligen den löparbrud jag är mest synkad med därute i vildmarken, inget tjafs när vi lubbar, bara stora flin av lycka, enkelt, bra. Våra bloggar funrun och ultraschmultra må på ytan inte vara särskilt lika, ändå så för de en ganska liknande lite egensinnig tillvaro bortom de mer glassiga löparbloggarna. Ginger and spice in cyberland.

För ett tag sedan bestämde vi oss för att slå våra rappa tangentbord ihop och dra vårt strå till stacken bland De Stora. Bli finbloggare. Vi tyckte nämligen det var alldeles för lite lera och wilderness därute bland alla crafttester och hur har din träning varit idag. Det vill vi göra något åt.

Idag slår vi upp portarna till vår vilda värld. Varsågod mina damer och herrar, välkommna till Into The Wild - lite lerigare, lite roligare.

Och fans av denna blogg, misströsta icke. Jag kommer att finnas kvar här på ultraschmultra, samma skruvade kuf som alltid. Puss.4 kommentarer:

askan sa...

Spännande! Jag klickar omedelbart vidare :)

cecilia sa...

Men vilken rolig nyhet att läsa så här en söndag morgon. Efter en vecka i Portugal har jag kommit på att det är en utflyktslöpare jag är. Gärna i lera :) vilket är lätt ordnat för oss ute på landet.
Sean Penns film tyckte jag mycket om, men boken har jag inte läst.

Ingmarie sa...

Och jag kommer att följa dig här och (er) där så klart! PUSS!

Åsa sa...

Hej! Om du inte redan har fått inbjudan till Les Mills träningsbloggträff så kommer den här.

Gå in på min blogg och läs mer om det.

Välkommen!