28 maj 2009

I övrigt konstaterar jag...

...att om man är nervös inför nummerlappsutdelningen kan man inte längre påstå att man minsann inte alls har drabbats av någon maratonfeber.

23 kommentarer:

Dunceor sa...

haha. skönt!
Jag var så nervös förra året då jag inte visste hur något fungerade. I år är jag lugn, det har varit dåligt med fokus och jag kommer gå ut hårdare än någonsin!

Anonym sa...

Jag får min nummerlapp på tåget (MarathonExpressen) på lördag morgon. Så jag har nog inget att vara nervös för där. Är mer nervös i så fall för att hitta bland alla startfållor och värdesaksinlämning m.m. Men det ordnar sig nog...

nevereverim possible sa...

Haha! Så är det! Fast jag är mest nervös för att hålla på att bli förkyld - det är min stora noja! Nu vill jag bara att det ska bli löparparty av på lördag em!

jumper IK Kometen sa...

Eh... vänta nu. Menar du att du är nervös inför just nummerlappsutdelningen (att gå med ditt starbevis och få en nummerlapp med chip och en påse med reklam och kanske en trevlig mössa. Läskigt! Tänk om du gör fel! Hu!)? Eller menar du att i samband med själva nummerlapsutdelningen börjar du fatta att det är allvar? Jag gissar det sista, men det första hade varit roligare.

Fredrika sa...

Dunceor: jag blir sjukt glad av din underbart vansinniga attityd. Go for it!!

Marathonjohan: du hittar. Frågan är om vi har turen att få hitta dig någonstans? :-)

Nevereverim: hej, välkommen!! Inte ska du bli förkyld. Visst blir det party!

IK Kometen: minns bara förra året, där allt som kan gå fel en nummerlappsutdelning gick fel... Det blev full pott i år. Massage, nya skor, sällskap med Swissbabe, trevligt snack med Rune, uppseedning till D, nytt vätskebälte och flaskor, förhandstitt på New Balance nya grymma lättviktsräser. Förhoppningsvis är chippet kvar i kuvertet.

I morgon kommer jag vara nervös igen. Eller bara iskall. Ja förresten, bara iskall och cool. Det ska jag vara.

IK Kometen sa...

Jaså E dög inte? Fint ska det vara!

(Fast i grupp D blir det nog knepigt att börja med 2 km uppvärmning i 6:30-tempo som du antytt på funbeat. Då hinner nog till och med slöddret i grupp E upp dig)

Dunceor sa...

Oh NB nya racer? Vad är det för något? förra året pilla jag på NB RC152 (som är mina marathonskor i år) och fick då rådet av deras säljare på plats att inte springa marathon i dem, haha. Jag vill veta allt, är de lättare, någon rolig färg? Jag har ju inte råd att köpa några skor nu, argh!

Anonym sa...

Håll bara ögonen öppna efter en skäggig snubbe i orange linne så kanske det är jag. Det borde ju inte finnas så många mer än ett hundratal som stämmer på den beskrivningen :)

Jossan sa...

Fredrika
jag kommer stå och heja på er allt jag kan!
Vad har du för startnummer?

badgear sa...

Egentligen är detta en allmänkommentar till tidigare bloggningar och ett glatt ! till Lidingölubbet och allt.

Jag blir så sugen på allt möjligt dumt när jag läser. Och när jag blir sugen så ger det ett gott betyg till det du skriver.

gax på österlen är givetvis drömmen för mig. Men kroppsdelarna vill inte hålla ihop på det viset jag önskar. Vid årsskiftet trodde jag det var möjligt, några veckor senare var huvudet djupt ner i sanden.

Men så börjar det vakna till liv igen, och allt, eller väldigt mycket, är i huvudet. Nu gäller det att blåsa luft i ballongen och segla iväg. Precis som du gör.

Run On!

pia sa...

Nice att få en kram på nummerlappsutdelningen! Och att bli igenkänd, skratt. Jag behöver inte oroa mig för att bli förkyld, är redan tokallergisk och eventuellt förkyld också. men har ingen feber och inte ont i halsen...
jag är iskall. åtminstone idag.
Fast jag är ju det oftast :)

Anonym sa...

D minsann! Attans oxå, jag som hade tänkt ta rygg på dig. :-)
Lycka till!!

Snorkfröken S sa...

Finns det såna som är o-nervösa också? Är skeptisk.

Vi kör så det ryker i morgon! Ses vid starten!

Ingmarie Nilsson sa...

Le, skratta, njut och ha kul! I morgon spränger du fyran! :-)

Ingmarie Nilsson sa...

Bra jobbat i dag!!! Nästa år tar du bort de där ynka 14 minuterna! :-) var stolt och nöjd!

Magnus Ahlkvist sa...

Jag är nöjd, men innerst inne lite besviken över att inte vara sub4. Skönt iallafall att ordningen inte rubbades - du klådde mig med drygt 12 minuter, allt annat hade varit fel och omoraliskt :)

Först nu förstår jag att det faktiskt är helt omöjligt att ta sig i mål både i SUM, Lidingö Ultra och framförallt GAX50. SM är det värsta jag varit med om (jag återkommer självklart nästa år). Blotta tanken på att springa längre än ett marathon, på mer kuperad bana får mig att må dåligt.

jumper sa...

När du passerade min påhejarplats efter 22,5 hade du mord i blicken. Var nästan rädd att jag skulle få en smocka. Desto gladare såg du ut efteråt. Strålande sprunget! Tre pers i samma lopp ju också ganska snyggt!!

Anonym sa...

Wow Fredrika - vicket lopp! Grattis till en härlig prestation!

Nevereverim sa...

Hade du flätor och kjol? I så fall lubbade du om mig på Norrmälarstrand på sista varvet. Jag hade tänkt ta rygg och spurta mot dig, men det var ju helt omöjligt (någon hade hällt cement i mina ben). Grattis till en värdig tid!

Fredrika sa...

Tack alla, alla, ALLA!

Dunceor: jag vet att du är lika kär som jag...

MJ: jag såg nästan ingenting på hela loppet... hoppas det gick bra för dig!

Jossan, hi five! :-*

Pia: en kram sitter aldrig fel - grattis själv, jag såg att det gick bra för både dig och P!!

BadGear: jag hoppas du snart är uppe i luften igen!

Snabbfröken: You rock!!! :D

Ingmarie: jag är stolt som en pösmunk - jag gjorde exakt det jag skulle. Tvekar inte en sekund på sub4, men inte igår i Stockholm. Vädret, banan, trängseln... prickar den en annan gång (om jag måste)

Magnus: bra kämpat och SUPERGRATTIS till första maran! Jodå, man ska allt ha lite respekt för distansen. Men man lär sig hantera den, jag lovar!

Jumper, som jag sa på annat håll, det var "pannbenet" som trängde ut genom ögonhålorna.

Tack söta Bureborn! Det var så roligt att få se dig! Nästa gång är du med hela - då skall jag stå och heja på dig :-)

Nevereverim: visst var det jag, vad kul! Trist med cement i benen. Grattis själv! :-)

jumper sa...

En liten kommentar till din kommentar till Bureborn. Jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag fört dig och halva Linnéa bakom ljuset angående Bureborns framfart. Hon fullföljde i storstilat!! Det var bara jag som var en oobservant påhejare.

(Förresten vad läser jag: "stå och heja". Springer du inte?)

Fredrika sa...

Men jumper!! Så kan du ju inte göra :-) Se där en till som tickade på som ett urverk - JÄTTEGRATTIS BUREBORN!!!!!Nej, jag springer nog inte nästa år. Det är vääääldigt mycket pengar för folkfesten, som jag ändå inte märkte någon av. Ska jag springa i löparbubblan kan jag lika gärna göra det på någon tvåhundrakronorsmara någonstans. Dessutom siktar jag på Soteleden terrängmaraton nästa år - man ska följa sitt hjärta :-)

fisken sa...

Ha, ha, ha! Det är fantastiskt att få kika in i din värld. Jag VISSTE inte ens att man lottade ut dem?