12 augusti 2008

Snart så...

- Var i hela friden har du tagit vägen någonstans?
- Jag är i Newcastle och kör lite experiment i ett annat labb. Förlåt, jag bara försvann - efter alla konferenser och så fick jag en endaste ledig dag hemma, och då var jag så osocial att jag inte ens orkade blogga.

- Okej. Men vi då, har du glömt oss?
- Nej, verkligen inte - det värsta med att inte kunna hänga på webben är att inte heller kunna hänga med i alla fina bloggar därute (okej, och lite Gangster på Facebook). Men jag tänker på er!

- Öhhh, det var inte så vi menade - när tänker du uppdatera?
- Jaha, ja, jag vet inte, det växer väl fram ett inlägg i huvudet så småningom när jag får lite ro. Bland annat spökar sexdagars i Hallsberg fortfarande, eller omgivningens syn på ultra kanske. Sen har jag ju funderat en del på det där med teknik igen...

- Det ser vi fram emot. Hur går det med löpningen då?
- Hm. Ja egentligen är det väl det jag borde skriva om. Hade ett urkasst pass i söndags innan jag skulle till jobbet, och såg sedan i min träningsdagbok att jag bara haft ett pass i veckan de senaste veckorna. Okej att det ingår en mara i det men...

- Va?! Skäms människa!
- Jag märkte det inte ens. Kaoset tog över. Min största svaghet, att inte klara kontinuiteten när det blir för rörigt med jobbet.

- Trams. Så rörigt är det väl inte.
- Nä, det är det ju faktiskt inte. Men nu har det blivit för mörkt att ge sig ut i en okänd mörkmurrig brittisk stad. Det har väl hänt att man läst en deckare eller två... så det får bli i morgon.

- Patetiskt!
- Eller hur.

Men alltså, i helgen, då blir det äventyr på riktigt här. Det går en led längs den gamla romerska muren mellan Britannia och Skottland, Hadrian's Wall, som verkar hur fin som helst. Åttio miles totalt. Jag kanske skall springa den i ett sträck en vacker dag, så det är ju lika bra att börja reka.

8 kommentarer:

funrun sa...

jag vill veta mer om spökerierna kring hallsberg!
kära hälsningar, en trogen ultravän.

Magda Gad: sa...

och jag vill såklart veta mer om ALLT. speciellt det där med TEKNIK tror jag. jag har haft en stor teknikomgång med triathlon B om alla från höfter till andning och blick och det var MYCKET intressant.

för övrigt hoppas jag att du har det bra, men det tror jag. än så länge är jag i alla fall inte orolig :-)

Benet sa...

Härligt att höra från dig. Ser redan fram emot nästa inlägg. Och gärna lite tekniksnack. Sånt går man alltid igång på :-)

MarathonMia sa...

Åh, reka bana och dokumentera. Det som du är BÄST på av alla människor i hela, vida världen!
Skönt att du är tillbaka! :-)

medeldist sa...

Du kan ju alltid göra plankan på hotellrummet. Då blir Magda glad. Ser fram emot att läsa dina nya inlägg snart då!

Karin sa...

Den dära muren lockar min nyfikenhet. Vill veta mer =)
Skönt att du är tillbaka, har saknat dina inlägg!

SnabbeSara sa...

Hej Fredrika,
jag vill också gå på Pose-klinik,
vet du när det hålls någon igen i våra krokar?
Du ska ju inte behöva vara ensam tjej ;)
/Sara

Fredrika sa...

Yay kompisar, det värmer att se era kära namn i kommentarsfältet :-) Snart är jag förhoppningsvis tillbaka i normaliteten igen.

Snabbesara, hej och välkommen! Måste absolut undersöka saken. Romanov gillade Stockholm massor och ville gärna komma tillbaka, det hänger nog på om någon kan arrangera. Men jag skall kolla... och fresta med en snabb sara!