19 november 2009

Tigern är lös

Jag sitter och läser DI, dricker en kopp grönt te, och ska precis ut på min morgonrunda. Man skulle kunna säga att det är starten av en ny era. På många vis.

Och nej jag är inte kryptisk, bara lite morgontrött.

10 kommentarer:

funrun sa...

lycka till med utmaningen

Morgontrött Swissbabe sa...

Haha Morgonrunda kl 8:12.. pffff då har man ju redan varit vaken i 2 timmar och jobbat en timme.. ;)

Dunceor sa...

Ja, då har jag redan hunnit åka tåg till jobb och jobbat 1½ timme :P

Jossan sa...

haha flum flum

Carina sa...

Ännu en tre-veckorsutmaning!

jumper sa...

Av en del kommentarer att döma finns det människor av kött och blod, som förstår sambandet mellan rubrik, bild och text i inlägget. Äldre läsare, som inte frotteras på facebook eller tisslar och tasslar på söders krogar, får fortsätta att fundera. Är det ett stalltips från börsanalytikern gullfot att vi ska satsa våra pensionspengar i sydkorea och taiwan? Eller har det med löpning att göra, typ: Tigerchock GRRRR ! Om du svarar att jag tänker för mycket, får du stryk.

Men visst nya eror är alltid kul.

gullfot sa...

Där de flesta av mina kära läsare tror sig veta vad inlägget handlar om, är det trots allt jumper som i och med sin okunskap om mina övriga förehavanden i cyberrymden träffar närmast sanningen.

Det är förvisso sant att jag idag startade en treveckors utmaning att träna på morgonen, dock vore det att förolämpa tigern att tro något så banalt om dennes väsen.

Jag tackar för funruns lyckönskningar och även Carinas påhejningar, för morgonträningen är trots allt en viktig pusselbit. Swissbabe och Dunceor må häckla vad gäller mina sena vanor; låt mig säga som så, allt har sin tid och Rom byggdes inte på en dag. Även Jossans glada skratt tar jag som en uppmuntran, tyvärr har jag nu hunnit bli för kvällstrött för att skingra flumridåerna.

Puss.

jumper sa...

Antingen har hela löparbloggosfären utom jag nu (via diverse ungdomskanaler) fått kännedom om vad ditt inlägg handlar om, eller också skiter skiter alla i det. En tredje möjlighet, är att alla brinner av nyfikenhet, men inte törs fråga av rädsla för att tigern ska ryta till, som hon kan.

För visst är det du som är den lössläppta tigern? ("Gullfot" är för övrigt ett passande noanamn på tiger).

Vad tigern har fått korn på och vad detta har med Dagens Industri att göra, för blir dock en gåta för hjärntrusten i Snitsarbo. Att jumper kom närmast i sitt tolkningsförslag, säger mycket lite om ens något. Kanske får vi nöja oss med att "en ny era" har inletts i gullfots liv. Grattis i så fall.

Tildo hävdar bestämt att "den där gullefjun försöker bara göra sig märkvärdig, typ jag ba värsta nya eran, GRRRRR tigern är lös, fast jag säger inget mer, ha ha, typ", men så fjuttigt tror jag att varken tigrar eller gullfot tänker.

Ingmarie sa...

Du har en utmaning på min sida...:-)

gullfot sa...

Det värmer även ett tigerhjärta att ännu inte vara helt bortglömd och passé i cyberspace. För visst är det så att alla skiter i det ;-) - det är nog bara Mary/funrun som vet vad jag pysslar med just nu. Vag gäller Dagens Industri så lyder Gunilla Arhéns kloka råd att vill man komma någon vart i näringslivet, gäller det att man följer affärstidningarna. Och tigern siktar högt. Själv hänger jag med så gått det går, och släpas med i kopplet. Tigern är vild och rusar fram i skrämmande fart. Idag manglade den till och med min karriärcoach med sina planer. Det är jättehäftigt och jätteroligt och jag vill absolut skriva mer om detta. Det är bara så sjukt mycket annat som skall hinnas med! Och tigern bara rusar vidare!

Ingmarie, tagen! Tack!